tiistai 18. joulukuuta 2012

Valkosuklainen puolukkakakku nro 2

Kokeilin tänään uudestaan samalla ohjeella kuin aikaisemminkin. Nyt laitoin alhaisemman lämmön uuniin. Paistoin kakkua 150-160 asteessa noin 55min.
Kakku onnistuikin paremmin, jäi vähän vaaleammaksi. 



Pojan hoitotädille viemme tämän kakun. Hänen lempiväri on vihreä, joten sly:ni paketista löytyneet vihreät sokerihelmet tulivat kuin tilauksesta :)

Sellofaanista en jaksanut lähteä väkertämään pussukkaa, joten käytin kinkkupussia ;)

1 kommentti:

  1. Moni asia korjaantuu toisella kertaa, kun reseptien paistoajat ja eri tyyppiset uunit eivät aina tottele mutkattomasti reseptejä.

    Parhaillaan on testissä kotimainen Royal -resepti. Suklaat kotimaisia ja muut ainelset ulkomaisia Ö, eivät siis keskustele samaa kieltä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)