Aivan ihana jälkiruoaksi. Maku oli todella hyvä... makea ;) Ohjeesta tulee hyvin 5 annosta, annoskoko on hyvä jälkiruoaksi.
1/2 vaniljatangon sisus + tanko
1/2 kanelitanko tai kokonainen pieni
1rkl jauhettua kardemummaa + neilikkaa
4dl kermaa
1dl maitoa
80g sokeria
2 liivatetta
100g suklaata rouhittuna
Laita kattilaan mausteet, kerma ja maito.
Sekoita ja lisää sokeri.
Kuumenna, anna kerran pulpahtaa ja anna seistä lämpimässä keittämättä noin 4min.
Laita liivatteet kylmään veteen (5min.) ja "rutista"
Ota vanilja -ja kanelitanko pois keitoksesta ja sulta joukkoon liivate.
Lisää joukkoon vähitellen suklaarouhe.
Sekoita sileäksi massaksi ja tarkista maku.
Jaa seos annosmaljoihin, peitä tuorekelmulla ja anna olla jääkaapissa ainakin 4h.
Koristele annos!
Hyvää Joulun jatkoa!
VastaaPoistaHauskaa, että kokeilit - minä tein samoin :)
slysi
Ihanan erilainen resepti =)
VastaaPoistaMaukkaalta vaikuttaa tämmöinen suklainen panna cotta, pitää pistää korvan taakse tämä resepti.
VastaaPoistaUuden vuoden taian tein, sen sylissäni ulos vein.
VastaaPoistaTuulen mukana sinulle heitin, pehmeillä toiveilla hellästi peitin,
ettei särkyisi taika vaan tulisi onnekas aika vuodesta ihan uudesta!
Hyvää Uutta Vuotta 2013!
slysi
Oikein hyvää Uutta Vuotta myös sinulle, olet aivan ihana sly :)
Poista