Pohja:
100g oivariinia
1dl juustoraastetta (Polar)
0,5dl ruokakermaa
2,5dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
Täyte:
600g sipulia
2rkl juoksevaa oivariinia
0,5dl valkoviinietikkaa
1tl muskottipähkinää
0,5tl mustapippuria
3/4tl suolaa
2dl juustoraastetta (Polar)
3 munaa
2dl ruokakerma
Sekoita pehmeä tai sulatettu oivariini, juustoraaste, neste ja jauho-leivinjauheseos.
Taputtele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
Halkaise ja viipaloi sipulit. Kuullota ne pehmeäksi oivariinissa. Lisää etikka ja mausteet. Hauduta muutama minuutti.
Levitä seos vuokaan. Lisää juustoraaste. Kaada päälle muna-nesteseos.
Kypsennä uunin alimmalla paistotasolla 200 asteessa 25-30min.
Mukavalta kuulostava resepti. Tuollaiseen etikkatäytteeseen ei ole tullut koskaan törmättyä.
VastaaPoista