En ole moneen vuoteen tehnyt voileipäkakkua, mutta nyt halusin taas kokeilla. Kakku tarjottiin tyttären syntymäpäivillä. Kokosin kakun pyöreään iloleipurin 26cm kakkuvuokaan.
600g vehnäpaahtoleipä
300g ruispaahtoleipä
Täyte 1, kahteen väliin:
200g savuporo-tuorejuusto
100g kermaviiliä
150g créme fraichea
0,5-1dl majoneesia
150g savupororouhe
0,5-1tl sipulijauhetta
mustapippuria myllystä
Täyte 2, yhteen väliin:
100g ruohosipuli-tuorejuusto
100g itse tehtyä kurkkusalaattia
0,5dl majoneesia
70g kermaviiliä
2rkl persiljaa
ripaus valkopippuria myllystä
Kuorrutus:
200g ruohosipuli / pippuri-tuorejuustoa (minulla vähän molempia)
100-150g créme fraiche
0,5-1dl majoneesia
Koristelu:
Herneenversoja
pikkukinkkua
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)