5dl vispikermaa
1prk kondensoitua maitoa
80g maitosuklaata
Koristeluun:
wienernougat-rouhe
suklaalastuja
Keitä kondensoidusta maidosta kinuski mikrossa. Kaada purkin sisältö mikroastiaan, kansi päälle ja mikroon. Anna kiehua minuutti kerrallaan, ja sekoita kunnes seos alkaa paksuuntua. Aikaa meni noin 3min. (Pidin mikron täydellä teholla, mutta meidän mikro ei ole mikään huipputehokas)
Kun kinuski on valmista, laita suklaapalat joukkoon ja anna niiden sulaa. Jäähdytä seos.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sekoita puolet kinuski-suklaaseoksesta joukkoon kunnolla sekaisin ja puolet vähän "huolimattomasti" niin että jää raitoja.
Laita seos vuokaan ja vuoka pakastimeen mielellään seuraavaan päivään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)