Pohjana suklainen kääretorttupohja. Kakkulevyt kostutin miedolla raparperimehulla ja laitoin ohuen kerroksen raparperi-mansikkahilloa. Täytteenä mansikka-raparperirahkaa, kermaa ja mansikoita. Kuorrutus marsipaania. Marsipaanin alla voikreemi.
Vatsaosan kokosin 3l:n kulhoon ja rintoihin en tahtonut löytää sopivia kulhoja, mutta ne kokosin noin 4dl:n muro/puurokuppiin. Annoin hyytyä yön yli.
Pohjat:
2 kpl 4munan suklaista kääretorttulevyä
Kostutus:
laimennettu raparperimehu
Kostutus:
laimennettu raparperimehu
Täyte:
5dl vispikermaa
500g mansikka-raparperirahkaa
7,5dl survottua mansikkaa
n. 1dl sokeria
2tl vaniljasokeria
12 liivatelehteä
Voikreemi:
150g vähäsuolaista voita
1,5dl tomusokeria
1,5tl vaniljasokeria
1,5-2rkl vaniljaesanssia
Päällinen:
1,5-2 pötköä punaista marsipaania (á 250g)
vajaa 1/2 pötköä valkoista marsipaania (á 250g)
Tämä (ja koko kutsut) oli aivan ihana yllätys :) Upean näköinen kakku ja vielä maistuikin hyvältä, kiitos :)
VastaaPoistaTerkuin Henna
<3
Poista