torstai 19. heinäkuuta 2012

Masukakku

Pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan masukakkua serkun vauvakutsuille :)
Pohjana suklainen kääretorttupohja. Kakkulevyt kostutin miedolla raparperimehulla ja laitoin ohuen kerroksen raparperi-mansikkahilloa. Täytteenä mansikka-raparperirahkaa, kermaa ja mansikoita. Kuorrutus marsipaania. Marsipaanin alla voikreemi.
Vatsaosan kokosin 3l:n kulhoon ja rintoihin en tahtonut löytää sopivia kulhoja, mutta ne kokosin noin 4dl:n muro/puurokuppiin. Annoin hyytyä yön yli.



Pohjat:
2 kpl 4munan suklaista kääretorttulevyä

Kostutus:
laimennettu raparperimehu

Täyte:
5dl vispikermaa
500g mansikka-raparperirahkaa
7,5dl survottua mansikkaa
n. 1dl sokeria
2tl vaniljasokeria
12 liivatelehteä

Voikreemi:
150g vähäsuolaista voita
1,5dl tomusokeria
1,5tl vaniljasokeria
1,5-2rkl vaniljaesanssia

Päällinen:
1,5-2 pötköä punaista marsipaania (á 250g)
vajaa 1/2 pötköä valkoista marsipaania (á 250g)

2 kommenttia:

  1. Tämä (ja koko kutsut) oli aivan ihana yllätys :) Upean näköinen kakku ja vielä maistuikin hyvältä, kiitos :)
    Terkuin Henna

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)