Pohja:
1dl vettä
15g hiivaa
1/4tl suolaa
25g voita sulatettuna
2,5dl vehnäjauhoja
Täyte:
400g kesäkurpitsaa
2rkl kuivattua tomaattia tai paprikaa (liota n. 10min.)
1rkl voita
150g Fetajuustoa
2,5dl maustamatonta jogurttia (2prk bulgaria jogurtti hunaja)
2tl hunajaa
3 munaa
3 tl liekki valkosipulimurskaa
1,5rkl oreganoa
0,5tl mustapippurirouhetta
1/4tl suolaa
Pinnalle:
Juustoraastetta
Vaivaa kohonnut taikina ja kauli piirasvuoan kokoiseksi (27cm)
Nosta taikina voideltuun vuokaan, levitä taikinaa myös reunoille.
Kuutioi kesäkurpitsa, paista voissa.
Laita piirakkapohjan päälle kesäkurpitsat, liotetut tomaatit/paprikat ja fetajuusto.
Sekoita jogurtti, hunaja, munat ja mausteet. Kaada täyte kasvisten päälle.
Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Paista 200 asteessa 30-40min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)