10-12 annosta
Pohja:
15 digestivekeksiä
75g voita tai margariinia sulatettuna
Täyte:
200g ranskankermaa
1dl hyytelösokeri multi
250g maitorahkaa
Pinnalle:
0,5l marjoja
2dl hyvin laimeaa marjamehua
1dl hyytelösokeri multi
Hienonna keksit ja kaada sulatettu rasva joukkoon. Sekoita hyvin. Painele seos irtopohjavuokaan.
Sekoita puolet ranskankermasta ja hyytelösokeri multi kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Ota kattila liedeltä ja sekoita loput ranskankermasta ja rahka joukkoon. Kaada seos keksipohjan päälle. Hyydytä jääkaapissa (annoin olla noin tunnin).
Laita marjat kakun pinnalle.
Sekoita mehu ja hyytelösokeri multi kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä pari minuuttia. Levitä hyytelöliemi lusikalla marjojen päälle ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)