MARIANNE-TIIKERIKAKKU
200g voita
2,5dl sokeria
3 munaa
1dl kermaviiliä
4dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
2rkl kaakaojauhetta
100g mariannerouhetta
Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.
Lisää vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri seoksena vuorotellen kermaviilin kanssa. Sekoita tasaiseksi.
Ota taikinasta noin puolet erilleen toiseen kulhoon. sekoita siihen kaakaojauhe ja mariannerouhe.
Lusikoi puolet vaaleasta taikinasta kakkuvuoan pohjalle. Lisää tumma taikina ja päälle loput vaaleasta taikinasta.
Pistele haarukalla, niin raidat sekoittuvat.
Paista 175asteessa noin 60min.
Ooh,kuulostaa hyvältä tuo mariannerouhe tuossa kakussa. Tätä pitää kokeilla!
VastaaPoistaTätä täytyy kokeilla jossain välissä. :) Banaaniversio tiikerikakusta on myös hyvää, mitäköhän tulisi jos tämän ja sen yhdistäisi... :D
VastaaPoista