lauantai 5. toukokuuta 2012

Juustokakku

Todella hyvää juustokakkua. Vähän jäi matalaksi, täyte kannattaisi tehdä kaksinkertaisena. Tein kakun irtopohjavuoassa.


JUUSTOKAKKU


Pohja:
3dl gluteeniton digestivekeksi murennettuna (= 1 pkt)
1dl voisulaa
1dl sokeria

Sekoita keskenään ja painele vuoan pohjalle.


Täyte:
200g maustamaton tuorejuusto
2 kananmunaa
1,5dl kuohukermaa
1dl sokeria
1,5tl vanilliinisokeria

Sekoita tehosekoittimessa. Kaada keksimurujen päälle. Paista 180 asteessa 20-40min, kunnes on hyytynyt ja saanut väriä.

Pinnalle:
1dl smetanaa
1rkl sokeria

Sekoita sokeri smetanan joukkoon ja kaada lämpimän pohjan päälle.
Anna olla jääkaapissa seuraavaan päivään-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)