Rahkavoitaikina:
250g maitorahka
250g margariinia
4 1/4dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
Valmista rahkavoitaikina, anna kovettua jääkaapissa.
Jauhelihatäyte:
300g jauhelihaa
100g sipulia
1rkl vehnäjauhoja
1prk smetana
2rkl ketsuppia
1/4tl mustapippuria
1/4tl paprikajauhetta
1/4tl suolaa
1/2tl oreganoa
2 valkosipulinkynttä
Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää vehnäjauhot ja sekoita. Lisää seokseen muut aineet. Hauduta n. 5min. eli kunnes se sakenee. Jäähdytä.
Kaaviloi taikina levyksi (45x30cm) ja levitä sille täyte. Kääri rullalle ja leikkaa 2cm:n paksuiksi viipaleiksi. Voitele munalla.
Paista 225 asteessa 15-20min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)