perjantai 6. huhtikuuta 2012

Sitruuna-hyytelökakku

Kaupasta osui silmään bulgarian-jogurtti sitruuna. ostin sitä muutaman purkin ja ajattelin tehdä hyytelökakkua. En löytänyt varsinaista ohjetta, joten kehittelin ohjeen itse.
Tein hyytelökakun Lekue´n hyytelökakkuvuokaan, joka on todella hyvä :)



SITRUUNAHYYTELÖKAKKU

Pohja:
150g Digestivekeksi
70g Margariinia

Täyte:
2,5dl Kermaa
2prk Bulgarian jogurtti sitruuna
1dl Sokeria
1tl Vaniljasokeria
2rkl Sitruunamehua
7 Liivatelehteä

Laita liivatelehdet likoamaan.
Vatkaa kerma.
Sekoita vatkatun kerman joukkoon jogurtti ja sokerit.
Kuumenna sitruunamehu. Kaada sitruunamehu kuivaksi puristettujen liivatelehtien päälle.
Kaada liivateseos kermaseoksen joukkoon.
Laita vuokaan hyytymään yön yli.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :)