Kakkupohja halkaistiin kahteen osaan, välissä mangomousse.
Kakkupohja:
100g valkosuklaata
100g voita
3 kananmunaa
1,5dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
1dl perunajauhoja
2tl leivinjauhetta
Sulata rasva, sekoita suklaa sulaneen rasvan joukkoon
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
Sekoita kuivat aineet keskenään
Lisää munavaahdon joukkoon jauhot ja rasva-suklaaseos
Paista 175 asteessa noin 50min.
Mangomousse:
3 liivatetta
2dl kermaa
3dl mangososetta (bonne)
3rkl sokeria
3rkl sitruunamehua
Laita liivatteet likoamaan
Vatkaa kerma.
Lisää kerman joukkoon mangosose ja sokeri.
Kuumenna sitruunamehu, sulata liivatelehdet. Sekoita liivateseos kerman joukkoon.
Vuoraa kakkuvuoka kelmulla.
Halkaise kakkupohja kahteen osaan, laita toinen puolikas kakkuvuokaan.
Kaada mangomousse vuokaan ja laita toinen kakkupohja päälle.
Laita jääkaappiin hyytymään.
Pinnalle:
1dl aprikoosimarmeladia
200g valkosuklaata
200g tuorejuustoa
Sivele marmeladi kakun pintaan.
Sulata valkosuklaa ja sekoita se tuorejuuston joukkoon. Levitä kakun pintaan.
Reunoille:
Valkosuklaata
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)