maanantai 9. huhtikuuta 2012

Suolainen piirakka

Iltapalaksi taas piirakkaa. Pohjan ohje Open cafelta. Kokeilin cuisinen tilalla créme bonjour savuporoa, johon sekoitin purkin créme fraichea, niin sain siitä vähän löysemmän.





Pohja:
250g margariinia
4,5dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
250g maitorahkaa

Nypi jauhot ja leivinjauhe pehmeän margariinin kanssa sekaisin.
Sekoita maitorahka joukkoon.
Kauli uunipellille leivinpaperin päälle.

Pohjan päälle:
2prk créme bonjour savuporo
1prk créme fraiche
300g juustoraaste
2 kananmunaa

 Sekoita créme bonjour, créme fraiche, juustoraaste ja kananmunat.
Kaada pohjan päälle.

Täyte:
300g. palvikinkkusuikaleita
aurajuusto
juustoraaste

Ripottele pinnalle, kinkku, aurajuusto ja juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30min.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)