Pohja:
n.150g gluteenittomia keksejä
juoksevaa margariinia
Täyte:
5dl vispikermaa
500g maustamatonta tuorejuustoa (philadelphia)
1tl vaniljajauhetta
2dl tomusokeria
2tl aitoa vaniljasokeria
6 liivatelehteä
vettä
Kiille:
1dl mustikkamehua
1dl vettä
0,5dl sokeria
2dl mustikoita hieman survottuna
3 liivatelehteä
Hienonna keksit. Lisää juoksevaa margariinia kunnes seos on kosteaa.
Taputtele irtoreunavuoan pohjalle.
Laita täytteen liivatteet pehmenemään.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sekoita tuorejuusto, vaniljajauhe ja sokerit keskenään.
Kuumenna vesi ja sulata liivatteet pieneen määrään kuumaa vettä. Sekoita seos tuorejuustoseoksen joukkoon. Lisää vatkattu kerma joukkoon. Kaada seos keksipohjan päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään.
Laita kiilteen liivatteet pehmenemään.
Kuumenna tilkka mehua/vettä ja sulata liivatteet.
Sekoita mehu, vesi, mustikat sekä liivateseos ja kaada kakun päälle ja anna hyytyä vielä noin pari tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)