Pohja:
1,5pkt wilhelmina keksejä
0,5-1dl kahvijuomaa
Täyte:
5kpl liivatelehtiä
1,5dl kahvijuomaa
2 kananmunaa
1,5dl sokeria
1tl vaniljasokeria
250g mascarponejuustoa
1dl vispikermaa
Pinnalle:
Kaakaojauhetta
Lado keksit 26cm:n vuokaan ja kostuta varovasti kahvilla.
Laita liivatelehdet likoamaan noin 5minuutiksi. Liuota valutetut liivatelehdet kuumaan kahviin.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarponejuusto ja vaniljasokeri.
Yhdistä munavaahto ja kermavaahto-juustoseos.
Lisää jäähtynyt kahvi-liivateseos hyvin sekoittaen.
Kaada täyte pikkuleipäpohjan päälle ja anna hyytyä mielellään seuraavaan päivään.
Siivilöi valmiin kakun päälle kaakaojauhetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)