maanantai 20. helmikuuta 2017

Valkosuklaapopcorn-kuppikakut


 100g voita
100g valkosuklaata
1,5dl sokeria
0,5dl fariinisokeria
1tl vaniljasokeria
3 kananmunaa
1tl sitruunankuorta
2,5dl vehnäjauhoja
0.25tl suolaa

Kuorrutus:
200g valkosuklaata
10dl suolattua popcornia
1rkl nompparelleja

1. Sulata voi ja suklaa. Lisää sokerit ja anna seoksen jäähtyä hetki. Lisää munat ja sitruunankuori.
2. Yhdistä jauhot ja suola. Siivilöi taikinaan.
3. Jaa taikina vuokiin ja paista 175 asteessa noin 20min. Anna jäähtyä.
4. Valmista kuorrute. Sulata suklaa ja sekoita se popcornien joukkoon. Varmista ettei popcornien seassa ole poksahtamattomia siemeniä.
5. Nosta kuorrutetta mahdollisimman iso pino kuppikakkujen päälle ja koristele nompparelleilla.

2 kommenttia:

  1. Ompas herkkullisen näköisiä :P

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, kun olet jaksanut kokeilla niin monia ohjeita. Kohta kuukausi vaihtuukin ja täällä mietitään jo kovasti uusia. =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)