lauantai 18. helmikuuta 2017

Valkosuklaa-vadelmaneliöt


150g valkosuklaata
75g margariinia tai voita
3 kananmunaa
1,5dl sokeria
3dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1dl rouhittuja saksanpähkinöitä (jätin pois kun ei löytynyt =) )
2dl vadelmia

1. Sulata voi kattilassa ja lisää suklaa rasvan joukkoon. Sekoita kunnes suklaa on sulanut.
2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
3. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Lisää taikinaan.
4. Lisää taikinaan (pähkinät) ja suklaaseos. Kääntele tasaiseksi.
5. Levitä leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (20x30cm). Ripottele päälle jäiset vadelmat. 
Paista 200 asteessa noin 25min. Peitä tarvittaessa leivinpaperilla ettei pinta tummu liikaa.
6. leikkaa paloiksi


Aivan ihanan pehmeä piirakka jossa on raikas vadelman maku. Kesäinen tulvahdus talven keskelle <3

Kiitos sly-parille ohjeesta!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :)