Vuokaan:
50g margariinia
1dl fariinisokeria
5dl raparperia paloina
Taikina:
150g margariinia
2dl sokeria
2 munaa
1tl vanilliinisokeria
2,5dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
Mittaa tasapohjaisen kakkuvuoan pohjalle margariini ja fariinisokeri.
Kuumenna vuokaa 175 asteisessa uunissa muutama minuutti, niin että rasva ja sokeri sulavat.
Leikkaa raparperi viipaleiksi ja levitä vuoan pohjalle.
Vaahdota rasva ja sokeri.
Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe ja vanilliinisokeri. Lisää seos taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.
Paista 175 asteessa alatasolla noin 40-50min.
Tarjoa vaahdotetun vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa :)
Yksi mun lempparikakuista. Nam.
VastaaPoista