Pohja:
3 kananmunaa
2dl sokeria
1dl voisulaa
1,5dl maitoa
4,5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää muut aineet joukkoon, leivinjauhe vehnäjauhoihin sekoitettuna. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
Pinnalle:
raparperia
sokeria
Paista 200 asteessa noin 15min.
Kuorrutus:
2dl kevytkermaa
1dl maitoa
2rkl perunajauhoja
2rkl voita
2tl vaniljasokeria
Laita kaikki ainekset yhtä aikaa kattilaan, vispataan kunnes seos sakenee. (Ei keitetä)
Kaada kypsän kakun päälle.
Huom! Vaniljasokerin olen lisännyt ohjeesta poiketen vasta valmiin kiisselin joukkoon :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)