sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Rullapizza

Tämä ohje on jäänyt käteen jo muutamia vuosia sitten. Olen hieman sitä muokannut meille sopivaksi :-)
Tällä kertaa ei kotoa löytynyt sämpyläjauhoja. Korvasin ne grahamjauhoilla. Jauheliha kannattaa paistaa ensin ja antaa sen hieman jäähtyä. Rullaaminen helpottuu...


Pohja:
3dl maitoa
1pss kuivahiivaa
1dl sämpyläjauhoja
0,5tl suolaa
0,5dl öljyä
n. 6dl vehnäjauhoja

Tee pizzataikina. Kohota. Kaaviloi levyksi.


Täyte:

400g jauhelihaa
1 iso sipuli
0,5tl suolaa
mustapippurirouhetta
3/4dl paseerattua tomaattia
1prk ananaspaloja jotka olen vielä puolittanut
1pkt aurajuustoa pilkottuna
1,5rkl pizzamaustetta
2dl emmental-juustoraasteseos

Paista jauheliha ja sipuli. Lisää suola, pippuri ja tomaattisose.
Levitä kaaviloidun pohjan päälle jauhelihaseos, ananaspalat, aurajuusto, pizzamauste ja juustoraaste.
Rullaa rullalle ja siirrä pellille.



Pinnalle:
1dl juustoraastetta
1tl pizzamaustetta

Ripottele rullan päälle juustoraaste ja pizzamauste.



Paista 175ºC:ssa 35min.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)