maanantai 12. elokuuta 2013

Valkosuklaa-juustokakku

Tämä on aivan kertakaikkisen hyvää :)


Pohja:
185g digestive-keksejä
50g voita / marg.

Täyte:
3dl vispikermaa
300g maustamatonta tuorejuustoa
1,5dl sokeria
1,5rkl vaniljasokeria
200g valkosuklaata
6 liivatelehteä
3rkl vettä

Pinnalle:
Marjoja

Jauha keksit, sekoita sulatettu rasva joukkoon. Taputtele irtopohjavuoan pohjalle.

Laita liivatteet likoamaan
Sulata valkosuklaa
Vatkaa kerma vaahdoksi
Sekoita tuorejuusto, sokerit ja sulatettu valkosuklaa
Kuumenna vesi, sulata liivatteet. Anna hetki jäähtyä ja kaada ohuena nauhana tuorejuustoseoksen joukkoon. Lisää viimeisenä kerma.
Kaada täyte vuokaan.

Marjat pinnalle ja hyytelösokerista kiille :)

1 kommentti:

  1. oijoi mikä herkku! Menee leipomiseks koko viikonloppu, kun löydän vaikka mitä leipomuksia, joita on PAKKO kokeilla. Kuten tämäkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)