perjantai 26. lokakuuta 2012

Suklaamurupikkuleipä

Gluteenittomia suklaamurupikkuleipiä.
Taikinassa Pandan tummaa suklaata, koristelussa maitosuklaata ja hopeisia nompparelleja.
Ohjeen olen ottanut joitain vuosia sitten Keliakialiiton sivuilta.


200g voita
1dl sokeria
1,5dl fariinisokeria
2 kananmuna
6dl gluteenitonta jauhoseosta
1tl soodaa
1tl leivinjauhetta
1tl suolaa
130g tummaa suklaata

Koristeluun:
Maitosuklaata
Hopeisia nompparelleja

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.
Lisää kananmuna hyvin vatkaten.
Sekoita kuivat aineet ja rouhittu suklaa keskenään ja lisää ne vaahtoon.
Nostele lusikalla taikinasta leivinpaperille paloja melko harvaan (laitoin taikinan pursotinpussiin, leikkasin reilumman suuaukon ja annostelin pieniä kasoja)

Paista 200 asteessa 10min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)