18-20cm vuoka
Pohja:
100g kaurakeksejä
25g kasvipohjaista margariinia
Täyte:
2dl soijavispi Alpro
150g Alpro go on-mansikkajogurtti
150g påmackan tuorejuustovalmiste
1,5dl mansikkasosetta
0,5dl passion pyre /passionista puristettua mehua
2tl vaniljasokeria
0,5dl sokeria
4tl agarjauhetta
*Laita leivinpaperi irtoreunavuoan pohjalle ja reunakalvo reunoille
*Hienonna keksit ja lisää joukkoon sulatettu kasvimargariini. Painele seos vuoan pohjalle
*Laita agaragar turpoamaan koko sosemäärän joukkoon n. 5minuutiksi
*Vatkaa soijavispi vaahdoksi
*Sekoita jogurtti, tuorejuusto ja sokerit
*Kuumenna sose-agarseos ja keitä 4-5min. koko ajan sekoittaen. Varo ettei seos pala pohjaan
*Lisää seos jogurtti-tuorejuustoseokseen ja sekoita voimakkaasti. (olen lisännyt sen kuumana koska jos lisää jäähtyneenä, menee seos nypyille)
*Lisää viimeisenä vaahdotettu soijavispi
*Sekoita tasaiseksi ja kaada vuokaan. Vuokaa voi kopsauttaa muutaman kerran pöytään niin massa menee tasaisesti vuokaan.
Agaragarin voi korvata liivatteella, jolloin tarvitset niitä 4kpl isoja / 5kpl pieniä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)