tiistai 29. toukokuuta 2018

Vegaaninen mansikka-passionhyytelökakku

Markkinoille on tullut ihania maidottomia tuotteita. Maidottomat kasvipohjaiset tuotteet eivät ole myöskään niin rasvaisia mutta ovat maultaan hyviä. Vegaaniset tuotteet sopivat myös maidottomaan ruokavalioon.


18-20cm vuoka

Pohja:
100g kaurakeksejä 
25g kasvipohjaista margariinia

Täyte:
2dl soijavispi Alpro
150g Alpro go on-mansikkajogurtti
150g påmackan tuorejuustovalmiste
1,5dl mansikkasosetta
0,5dl passion pyre /passionista puristettua mehua
2tl vaniljasokeria
0,5dl sokeria
4tl agarjauhetta

*Laita leivinpaperi irtoreunavuoan pohjalle ja reunakalvo reunoille

*Hienonna keksit ja lisää joukkoon sulatettu kasvimargariini. Painele seos vuoan pohjalle

*Laita agaragar turpoamaan koko sosemäärän joukkoon n. 5minuutiksi

*Vatkaa soijavispi vaahdoksi

*Sekoita jogurtti, tuorejuusto ja sokerit

*Kuumenna sose-agarseos ja keitä 4-5min. koko ajan sekoittaen. Varo ettei seos pala pohjaan

*Lisää seos jogurtti-tuorejuustoseokseen ja sekoita voimakkaasti. (olen lisännyt sen kuumana koska jos lisää jäähtyneenä, menee seos nypyille)

*Lisää viimeisenä vaahdotettu soijavispi

*Sekoita tasaiseksi ja kaada vuokaan. Vuokaa voi kopsauttaa muutaman kerran pöytään niin massa menee tasaisesti vuokaan.

Agaragarin voi korvata liivatteella, jolloin tarvitset niitä 4kpl isoja / 5kpl pieniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)