Täyte:
2dl vispikerma
400g persikka-passionrahka
3/4dl säilykepersikkaa soseutettuna
3 passionhedelmää
2tl vaniljasokeria
3/4dl sokeria
3 liivatelehteä (kaupan pieniä)
3rkl persikanliemi
Vuoraa munavuoka tuorekelmulla. Yritä laittaa niin ettei tule ryppyjä.
- Laita liivatteet pehmenemään
- Koverra passionhedelmistä hedelmäliha
- Soseuta persikat
- Vatkaa kerma vaahdoksi
- Sekoita rahka, hedelmät ja sokeri
- Kuumenna persikanliemi ja sulata liivatteet siihen, kaada rahkamassan joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
- Lisää viimeiseksi vatkattu kerma joukkoon
- Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku
- Kaada massa vuokaan
- Laita pohjaksi joko sokerikakkulevy tai keksimuruseos.
Keksimuruja riittää 100g keksiä ja 20g voita
Laita jääkaappiin hetkeksi että pääsee hyytymisen vauhtiin. Siirrä sen jälkeen yöksi pakastimeen.
- Lämmitä suklaaspray lämpimän veden alla. Ravista pulloa ja lämmitä vielä vähän
- Ota kakku pakastimesta ja kumoa leivinpaperin tms. päälle. Varaa tilaa suihkuttamiseen, koska suihke lentää aika pitkälle =)
- Suihkuta kakun pinta suklaasprayllä niin kauan että tulee kaunis pinta
Koristele kakku pajunkissakoristelulla.
Mikäli tarvitset täysin laktoosittoman kakun, huomioi se myös suklaassa. Vaikka määrä on kylläkin pieni / annos.
Kakku oli todella herkullinen. Mikäli pidät passionin mausta, pidät tästä varmasti :-)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)