Täyte:
1dl vispikerma
200g persikka-passionrahka
1/4dl persikkaa soseena
1,5 passionhedelmää paseerattuna, noin 1/4dl
1tl vaniljasokeria
1/4-1/2dl sokeria tai maun mukaan
1,5 liivatetta
2rkl persikkalientä
Laita liivatteet pehmenemään
Soseuta persikat ja paseeraa passion-hedelmät.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sekoitarahka, hedelmät ja sokeri keskenään.
Kuumenna persikkaliemi ja sulata liivatteet.
Kaada liivateliemi rahkaseoksen joukkoon, sekoita tasaiseksi.
Lisää viimeisenä vatkattu kerma varovasti sekoittaen joukkoon.
Halkaise suklaamunat ja kaada massa suklaamuniin.
Anna hyytyä hetki ja koristele suklaarakeilla. Mikäli laitat suklaarakeet heti massan pintaan, alkaa ne sulamaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)