keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Sly 32 - Lokakuun saapunut paketti

Sain paketin jo viime viikolla, mutta viime viikko oli ihan katastrofaalinen pitkineen työpäivineen ja aikatauluineen.  Maanantaina tuli päätökseen vuoden aherrus erikoisammattitutkinnon parissa joka huipentui Pariisin reissuun miehen ja vanhimman tyttären ja hänen poikaystävänsä kanssa <3

Suuri kiitos parilleni saapuneista paketeista. Paketit ilahduttivat kovasti, mutta harmikseni en ehtinyt paketeista leipoa niin paljon kuin olisin halunnut. 


Paketti sisälsi:
kanelia
neilikkaa
inkivääriä
liivatelehtiä
kuivhiivaa
tomusokeria
suklaalusikka
sokerimassa
tumma suklaalevy ....joka meni siinä jo viime viikolla ;-)
nalleheijastin
kynttilä
pannulappu


sekä ohjeet
kurpitsa-aprikoosihilloon, amerikkalaiseen kurpitsapiirakkaan, kurpitsapiirakkaan, nyhtökurpitsaan, kurpitsa-omenakeittoon, kurpitsarisottoon, paahdettuun kurpitsaan, halloween-kakkuun, kurpitsa-pekaanipähkinäleipä, amerikkalainen kurpitsajuustokakku.

Parini tällä kierroksella oli Johanna talosta järvenrannalta. Kiitos tästä kierroksesta ja ihanaa syksyn jatkoa. Hauskaa oli, että hän on ollut myös tyttären pari aikaisemmilla kierroksilla :-)

2 kommenttia:

  1. Ihana paketti ja onnea erikoisammattitutkinnon päätökseen saamisesta =)

    VastaaPoista
  2. Onpas teidän talossa ollut puuhakasta. Olet siis Pariisin reissun ansainnut! Onnittelut ja hatunnosto tutkinnon suorittamisesta! Arvostan ihmisiä, jotka jaksavat kaiken arjen paahtamisen keskellä vielä opiskellakin :)
    Onneksi resepteihin voi aina palata ja myöhemmin leipoa, vaikka ei heti kierroksen aikana ehtisikään. Teidän perheen osoite kieltämättä kävi aika tutuksi kahden kierroksen aikana...oikein ihanaista syksyä koko perheelle!!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)