sunnuntai 31. elokuuta 2014

Mustikkahillo

Sain sly-pariltani ohjeen mustikkahilloon. Olen aikaisemminkin tehnyt mustikkahilloa ja se on mielestäni ihan parasta hilloa. Tämä ohje oli siitä erilainen, että siihen tuli myös kanelia. Ensin meinasin jättää kanelin pois, mutta laitoin kuitenkin kun se ohjeessa oli.

Minun piti myös leipoa jotain mihin olisin hilloa käyttänyt, mutta viime aika on mennyt huoneiden järjestelyyn. Ei ole ihan yksinkertainen homma kun neljä huonetta vaihtaa omistajaa talon sisällä.  Nyt ollaan jo voiton puolella mutta odotan hartaasti että kaikki tavarat löytäisivät paikoilleen. Kaikki paikat on täynnä lasten tavaroita: leluja, kirjoja, vaatteita joille pitäisi löytää uusi omistaja.4 kommenttia:

 1. Aidot metsämustikat hillona ovat hieman harvinaisempi herkku !

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti hillolle joskus tulee kuitenkin käyttöä :) Mutta tiedätkös, meillä ollaan juuri samaisten touhujen jälkimainingeissa täällä. On hirvittävä urkakka löytää tavaroille oikea paikka puhumattakaan siitä, että jotain pitää laittaa pois ja johonkin haluttais/tarvis laittaa jotain uutta.. Ja ne mistä tahtois nyt luopua, ois varmasti huomenna tarpeellista :D Eli tuskaisaa... ;D Mutta vaihtelu virkistää mieltä kummasti! (-kunhan on ensin saanut paikat taas järjestykseen)
  -SLY:si

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hillolle tulee kyllä käyttöä :-) Mustikkahillo voittaa melkein mansikkahillonkin ainakin jos kaverina on kermavaahto ;-) Voiton puolella olemme huonejärjestelyjen kanssa. Kummasti sitä tavaraa mitä ei tarvitse, löytyykin. Sen kun vielä saisi nurkista pois. Ja aikaa niille lukemattomille lehdille, valokuvien laitolle ja leivontareseptit mitä on lehdistä irroitellut vielä omille paikoilleen :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)