Vuoka 24cm
Pohja:
2dl vehnäjauhoja
1,5dl kauraleseitä
1tl leivinjauhetta
1/4tl suolaa
1dl vegaanista juustoraastetta
0,5dl rosmariini-rypsiöljyä
1dl vettä
Sekoita kuivat aineet. Lisää juustoraastevalmiste, öljy ja vesi. Sekoita tasaiseksi.
Taputtele taikina voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
Täyte:
200g nyhtökauraa
1 sipuli renkaina
2 tomaattia viipaleina
mustapippuria myllystä
300g tuorejuustovalmiste
vegaaninen juustoraaste
Ripottele vuoan pohjalle taikinan päälle nyhtökaura, sipuli ja tomaatit.
Jauha myllystä mustapippuria reilusti.
Sekoita tuorejuuston joukkoon juustoraastevalmiste. Levitä vuokaan.
Ripottele juustoraastevalmistetta pinnalle.
Paista 200-225 asteessa noin 25min.
Ripottele pinnalle sipulinvarsia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)