maanantai 14. marraskuuta 2016

Kakkumessut Birminghamissa - Cake International

Oli mahtava kokemus nähdä ulkomaiden messuilua. Samaan aikaan oli kolmet messut. Kakkumessut, joulumessut ja käsityömessut. Me keskityimme kakkuihin =)
Ensin kiertelimme kilpailukakut ja näimme tuomareita arvioimassa kakkuja. Ei ollut kyllä helppo homma.... Kategorioita oli useampi ja kakkuja pääsi näkemään vain käytävän varrelta. Pöytien väleihin ei ollut mitään asiaa. Kakut olivat mahtavia ja osa aivan käsittämättömiä luomuksia. Osa kakuista oli kuljetuksessa vaurioitunut mutta ei sitä olisi välttämättä huomannut ellei olisi ollut lappua. Sitten oli kakkuja, jotka eivät olleet kilpailussa mukana vaan oli tekijän nimi ja kauanko on harrastanut. Ja se myyntipuoli.... olin kuin Liisa ihmemaassa kun ihmettelin sitä tavaranpaljoutta. Mies jaksoi kiltisti kävellä perässä ja kantaa kasseja. Ihana mies <3 moni ei olisi tuohon lähtenyt.... Seuraavalla kerralla täytyy otta vetolaukku mukaan ;) Nuukuuskin tuli jossain vaiheessa ja kotona harmittelin kun ei tullut ostettua. Tosin matkalaukut olivat äärirajoilla, kun en maksanut kuin yhden matkalaukun. Kirjat olivat yllättävän painavia.
Mutta kuviin... Kuvia on paljon koska ne olivat mielestäni kaikki ihania ja oli vaikea valita vain muutamia. Lähtisin uudestaan milloin vain... seuraavaksi ehkä Lontooseen <3

Pingviini edestä

...ja takaa...
Aika hurja...


Myyntiä...

Opetusta...

Fish & chips piti myös kokea...
Oli kyllä hyvää! Yksi annos riitti hienosti kahdelle. Kala oli ihan tosi hyvää vaikka en leivitetyistä kaloista välitäkään....

Päivän saldo. Neljä kassillista tavaraa =)

Ohjeita...

Cake masters lehtiä jonka tilasin myös itselleni <3

4 kommenttia:

 1. Wau! Varmasti upea elämys. Kivoja juttuja oot löytänyt sieltä.:)

  VastaaPoista
 2. Voi hurja mihin kakkuparatiisiin olet päässyt =) Mielettömän upeita luomuksia. Nyt odotellaan mitä keittiössä syntyy messujen inspiroimana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida taidot vielä ihan noihin riittää 😉 jotain vinkkiä ehkä jäi takataskuun 😉

   Poista
  2. Ei taida taidot vielä ihan noihin riittää 😉 jotain vinkkiä ehkä jäi takataskuun 😉

   Poista

Kiitos kommentistasi :)