Kakku oli oikein hyvä ja raikas. Mascarpone jakaa kovin mielipiteitä, toinen tykkää ja toinen ei... Käytin kiilteeseen loput passionhillon, mangomarmeladia sekä passionpyrettä.
Pohja:
300g gluteeniton keksi
80g margariinia
Keksipohjan päälle:
Passionhilloa
Täyte:
10 liivatelehteä
5dl knorr kuohu
2prk mascarponejuusto
2,5dl sokeria
3dl passionpyrettä
vaniljasokeri
Pinnalle:
2 liivatelehteä
2dl passionpyrettä
Hienonna keksit ja lisää joukkoon sulatettu rasva. Painele seos vuoan pohjalle. Laita pohja jääkaappiin.
Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen.
Vaahdota kerma.
Sekoita mascarponejuusto, passionpyre ja sokerit. Sulata liivatteet ja sekoita joukkoon. Lisää kermavaahto.
Levitä keksipohjalle passionhillo. Kaada vuokaan myös passionmousse. Laita jääkaappiin hyytymään mielellään yön yli.
Laita kiillettä varten liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Kuumenna tilkka passionpyrettä sulata liivatteet siihen. Kaada loppu passionpyre liivateseoksen joukkoon. Kaada varovasti kakun pinnalle. Laita kakku vielä jääkaappiin pariksi tunniksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)