lauantai 20. kesäkuuta 2015

Pullaa, kranssia ja pipareita

Tyttären juhliin leivoin myös kransseja ja suklaapipareita. Apuna minulla oli 8- vuotias pieni apukokki :-)









Suklaaruusu- pikkuleipä:
400 g       voita
200 g       sokeria
400 g       vehnäjauhoja
20 g         tummaa kaakaojauhetta

Ota voi huoneenlämpöön hyvissä ajoin, että sen on riittävän pehmeää. 
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 15-20 minuuttia.
Sekoita keskenään vehnäjauhot ja kaakaojauhe ja lisää ne siivilän läpi vaahtoon
käsin varovaisesti (massa ei saa sitkistyä). Kannattaa paista koekakkuja ja lisätä tarvittaessa hieman jauhoja jos ruusut lässähtää.
Pursota tähtityllalla nro 8 ruusun mallisiksi ja paista +180 asteessa noin 8-10 minuuttia.
Pursota sulalla suklaalla ruusun keskelle pieni suklaasilmä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)