sunnuntai 2. elokuuta 2015

Croissantrulla

Croissantrulla on ollut kovin suosittua facebookin fb-kokit ryhmässä. Minunkin piti kyseistä rullaa kokeilla.
Rullaan tuli valmista croissant-taikinaa purkista. Ensimmäinen haaste oli saada purkki auki ja taikina ulos =) En ollut koskaan aikaisemmin käsitellyt kyseistä tuotetta. Onneksi tytär tuli siihen ja antoi hyviä neuvoja...






Rullan ainekset:
2prk croissant-taikinaa
12 siivua pekonia
pussi kinkkusuikaleita
prk valkosipulituorejuustoa
pussi emmental- juustoraastetta

Avaa purkit ja leikkaa croissantit katkoviivoja pitkin kolmioiksi. Asettele pellille ympyräksi.
Laita jokaiseen croissantkolmioon pekonin siivu.
Ripottele kinkkusuikaleet taikinan päälle, sitten tuorejuusto ja viimeiseksi juustoraaste.
Käännä croissantin taikinakolmiot täytteen yli ja edelleen hieman pohjan alle.
Voitele kananmunalla ja paista 200 ºC:ssa 25-30min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)