Pohja:
3dl perunajauhoja
4dl maissijauhoja
3,5dl sokeria
3,5tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
3,5dl tuoremehua (appelsiini-mango)
1,7dl öljyä
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää mehu ja öljy.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan, halkaisija 28cm.
Paista 175 asteessa noin 25-35min.
Anna jäähtyä.
Täyte:
6dl soijakerma
5dl mangojogurttivalmiste (planti, luomu)
5dl persikkasose
2,5dl mangosose
1,5dl sokeria
2rkl vaniljasokeria
30g liivatetta
vesi
Laita liivatteet pehmenemään.
Vatkaa soijakerma vaahdoksi
sekoita jogurttivalmiste, hedelmäsoseet ja sokerit.
Sulata liivatteet kuumaan veteen ja lisää jogurttiseokseen.
Lisää viimeiseksi vatkattu kerma varovasti sekoittaen joukkoon.
Kostuta kakkupohjaa hieman mehulla.
Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä seuraavaan päivään.
Koristele haluamallasi tavalla.
Käytin koristeeksi kananmunattomia marenkeja, karhunvadelmia ja viikunoita. Vielä löytyi myös hyväkuntoisia orvokkeja. Aidot kukat ovat niin kauniita kakkujen päällä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)