sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Savuporo-hyytelökakku

Tein tämän hyytelökakun kukanmalliseen vuokaan ja käytin leipänä gluteenitonta leipää.


Pohja:
400g gluteenitonta leipää jauhettuna
100g voisulaa

Täyte:
150g savupororouhetta
200g savuporotuorejuustoa
200g ranskankermaa
5dl turkkilaista jogurttia
2kpl (4dl) raastettua kurkkua
sipulijauhetta
2tl valkosipulidipmix
rouhittu mustapippuri
vegetarian aromimauste
9 liivatelehteä
tilkka vettä

Jauha leipä ja sekoita sulatettu voi joukkoon. Painele vuoan pohjalle. Laita leipäjauhelmaa pohjalle väliin ja pinnalle.

Laita liivatteet likoamaan.
Sekoita kaikki täytteen ainekset. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata liivatteet. Sekoita täytteen joukkoon.

Kaada puolet täytteestä leipämurujen päälle. Laita leipämuruseosta päälle ja kaada loput täytteestä vuokaan. Laita vielä loput leipämuruseoksesta päälle.

Anna hyytyä seuraavaan päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)