maanantai 1. tammikuuta 2018

Glögi- Pannacotta

Jouluaaton jälkiruoaksi tein tämän glögi-pannacotan. Helppoa DanSukkerin hyytelösokereilla. Ensin valmistetaan glögihyytelö. Kiehauta glögi ja lisää hyytelösokeri joukkoon. Anna kiehahtaa. Jäähdytä hetki ennen kuin lisäät lasiin. Laitoin lasit ikean kuivatustelineeseen ja hieman pyyhettä alle niin pysyy hyvin vaakatasossa. Sitten kaadoin glögihyytelön ja annoin hyytyä. Sitten valmistin valkoisen pannacotan ja kaadoin glögihyytelön päälle. Sitten siirsin lasit jääkaappiin seuraavaan päivään.
Glögihyytelöä olisi voinut olla hieman vähemmän, se ei ollut yhtä hyvää kuin pannacotta =) Glögin tilalla käy mikä vain mehu. Tämä on oma suosikkini jälkiruoista. Vaikka se on suht tuhtia, on se myös raikasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)