Pohja:
3 kananmunaa
2dl sokeria
1dl voisulaa
1,5dl maitoa (kerma-maitoa)
4,5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
Pinnalle:
Raparperia
Sokeria
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
Lisää voisula ja maito sekä vehnäjauho-leivinjauhoseos
Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle (60cm uuniin on annos hieman matala, lisää silloin yksi muna enemmän)
Paista 200 asteessa noin 15min.
Kuorrutus:
2dl kermaa
1dl maitoa
2rkl perunajauhoja
2rkl voita
2tl vaniljasokeria
Laita kaikki muut aineet kattilaan paitsi vaniljasokeri.
Kuumenna ja sekoita kunnes seos sakenee.
Kaada kypsän kakun päälle.
Ennen paistoa |
Paiston jälkeen |
Kuorrutuksen lisäämisen jälkeen |
Mukavaa, aurinkoista jatkoa juuri tähän päivään!
VastaaPoistaKiitos ❤
Poista