lauantai 20. kesäkuuta 2015

Tyttären ylioppilasjuhlat

Esikoisen ylioppilasjuhlia vietettiin toukokuussa. Niin se aika vain rientää..... Juhlien järjestäminen on raskasta, mutta niin kivaa kun saa laittaa kotia juhlakuntoon ja ruokia kauniisti tarjolle. Sisätilat ovat kovin rajalliset, edellisenä päivänä haimme vielä ikeasta jakkaroita, niin kaikki pääsevät istumaan. Meidän onneksemme ilma olikin ihan hyvä iltaan asti, joten vieraat pääsivät myös ulos ja loppujen lopuksi jakkaroita ei tarvittukaan :D Tällä kertaa suunnittelin hieman erilaisen menun kuin aikaisemmissa rippijuhlissa. Uunitila on kovin rajallinen, joten tällä kertaa menimme kylmillä ja helpoilla ;) tarjottavilla :-)
Tarjosimme vieraille naudan paahtopaistia, rosvopaistia, savukalaa, jonka pappa savusti, pariisin perunoita, broilersalaattia, savuporo-pastasalaattia, mozzarellahelmet tomaattiviipaleiden keskellä ja leipäjuustokuutioita. Coctailkarjalanpiirakoita, munavoita, ruisleipää. Kahvin kanssa ylioppilaslakkikakkua, kolmen suklaan juustokakkua, lakkipiparit, suklaapiparit ja pullakranssia.

Lakkipiparit hankin ystäväni työpaikalta täältä. Olisin halunnut kokeilla niitä itse, mutta aika on kertakaikkisen rajallinen.
Alkumaljaksi tarjosimme raparperimehua ja mansikkasta kuohuviinia.Lasin pohjalle noin 2-3cm raparperimehua ja loput kuohuvaa.

AlkumaljaKolmen suklaan juustokakku1 kommentti:

  1. Oi mitä ihania juhlaherkkuja...erityisesti nuo pienet lakkipikkuleivät ovat mieleeni...upeita!
    terveisin uusi salainen leivontaystäväsi kierroksella 32

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)