Suklaaruusu- pikkuleipä:
400 g voita
200 g sokeria
400 g vehnäjauhoja
20 g tummaa kaakaojauhetta
Ota voi huoneenlämpöön hyvissä ajoin, että sen on riittävän pehmeää.
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 15-20 minuuttia.
Sekoita keskenään vehnäjauhot ja kaakaojauhe ja lisää ne siivilän läpi vaahtoon
käsin varovaisesti (massa ei saa sitkistyä). Kannattaa paista koekakkuja ja lisätä tarvittaessa hieman jauhoja jos ruusut lässähtää.
Pursota tähtityllalla nro 8 ruusun mallisiksi ja paista +180 asteessa noin 8-10 minuuttia.
Pursota sulalla suklaalla ruusun keskelle pieni suklaasilmä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)