perjantai 16. marraskuuta 2012

Sly 21 / Paketista leivottua

Nyt vasta pääsin kokeilemaan paketista löytyneitä juttuja muffinsseihin. Paketissa ei ollut muffinssiohjeita mukana, mutta ohjeiden sijaan vinkkejä ja koristeluehdotuksia.
Ensin testiin pääsi iki-ihana piparkakku-muffinssivuoka.  Koristeluun käytin valmista pikeeriä. Se oli niin jämäkkää, että muffinsseista tuli lähinnä muumeista tuttu mörkö ;) Karkkikepit olivat kuljetuksessa hieman vaurioituneet, joten sain ainoastaan yhden ehjänä paikoilleen.
Muffinssitaikinaksi käytin Ewelyniltä löytämääni piparkakun makuisten muffinien ohjetta.
Tavallisiin muffinivuokiin kokeilin pullahiireltä löytämääni piparkakkumuffinssien ohjetta. Koristeluun käytin saamaani hattaraa ja kuusi -ja tähtikuvioita.9 kommenttia:

 1. Hyvin on mummot paistuneet !
  Olisi pitänyt laittaa kepit ehkä rasiaan :(
  Mutta oikein hauskaa, että kokeilit tuotteita. Nyt on kynä sauhunut reseptejä seuraavaan pakettiin :D

  slysi

  VastaaPoista
 2. Nuo Piparkakkumuffinssiukot on kyllä suloisen näkösiä :D Ja hattara hauska idea kuorrutukseksi. Nam!

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo piparimuffnsiukot! :)

  Blogissani on tunnustus sinulle. :)

  VastaaPoista
 4. voi ei miten suloisia nuo piparkakku-ukko- muffinssit! :D Ihan ylisöpöjä! Täytyy varmaan itsellekin hankkia tuollainen vuoka, on niin hirmu ihania... :D Ja näyttää herkullisilta nuo toisetkin muffinssit, hauska idea tosiaan tuo hattarakuorrutus :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania nuo piparkakku-muffinssit! Mistäkähän sellaisen piparkakku-muffinssivuoan löytäisi? Täytyypä alkaa etsimään... :)

  VastaaPoista
 6. Maukkaita muffinsseja! Yhdyn edellisiin, että aivan ihanat nuo pipariukot. Olen vuokaa kaupassa ihaillutkin mutta toistaiseksi vielä pystynyt jättämään se paikoillaan :))

  VastaaPoista
 7. Ihania nuo pipariukko-muffinssit =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)