sunnuntai 27. elokuuta 2017

Lehtikaali-siemennäkkileipä

Sain sly-pariltani lehtikaali-siemennäkkileipäpussin. Siemennäkkäri on ihan parasta! Sitä vaan tulee syötyä ja syötyä =) mutta tulee terveellisiä rasvahappoja. ;-)
Tämä lehtikaaliversio oli minulle ihan uusi juttu. Eikä ollenkaan huono. Lehtikaali maistuu hieman, eli ellet välitä lehtikaalin mausta, kannattaa pysyä perinteisessä 😊

0.75dl oliiviöljyä ja 4dl kiehuvaa vettä sekoitetaan. Joukkoon lisätään pussillinen näkkäriseosta. Sekoita tasaiseksi. Jaa kahdelle uunipellille. Taputteleminen onnistuu parhaiten kertakäyttökäsineellä. Ripottele pinnalle sormisuolaa tms. Minä käytin ruususuolaa.
Paista noin tunti 150 asteessa kunnes on kuiva joka puolelta. Olen jättänyt vielä uuniin ja ottanut lämmöt pois. Minulta kun tahtoo keskeltä jäädä pehmeäksi...

1 kommentti:

  1. Siemennäkkärit on vaan namia, inspiraatio iski täältä ja nyt uunissa kohta menee toinen pelti ;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)