perjantai 15. maaliskuuta 2013

Pullakranssi

Tein 6kpl pullakransseja. Pullat on tehty laktoosittomaan maitoon normaalista pullataikinasta.
Jokainen kranssi on erilainen vaikka tekijä on sama ;)

Litran taikinasta saa kolme kranssia. Jaoin litran taikinan ensin kolmeen osaan. Sitten tämän yhden kolmasosan neljään osaan. Ja nämä neljä pitkulaisiksi noin sormen paksuisiksi säikeiksi.
Yhdestä kranssista riittää noin 25-30 hlö:lle. Nämä minun on aika isoja, joten kyllä niistä ainakin 30 siivua saa :)

Paistoin 175asteessa 25-30min.



6 kommenttia:

  1. Voi hitsit ku o kommeita!! Palijosako nää paistoit ja kuinka kaua??? Meillä o isännän kansa työnjako, että se tekkee taikinan ja mää leivon pullan ja se sitte voitelee ja paistaa, ni tehhää yhesä iso satsi aina kerralla. Tosin ei ne pakkasesa kauaa säily, ku ne vaa o nii hyviä!!

    Mutta mietinki tuota kranssin tekua niihi meijän kesäkuisii häihi, mutta pikkuse eppäilyttää että osataanko :D Ne pikkupullat ois takkuuvarmoja, mutta kranssi ois juhulavampaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Korjaan paistoajan tekstiin :)
      Kranssit on tosiaan juhlavampia ja teko on loppujen lopuksi helppoa :) Kyllä te osaatte!

      Poista
    2. Joo kyllä se pittää testata, kiitti vinkistä!

      Poista
  2. Ihan järkyttävän hienon näköisiä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)