lauantai 2. helmikuuta 2013

Runebergin tortut

Ostin syksyllä alennusmyynnistä Runebergin torttu-vuoat. Nyt tuli ajankohtaiseksi kokeilla niitä. Pulla-akalla oli kivan tuntuinen ohje, jota kokeilin. Ohje löytyy täältä.
Laitoin manteliaromia, kun ei ollut karvasmanteliöljyä. Keksit meni enemmänkin jauheeksi, mutta ne kannattaa mielestäni jättää vähän rouheisemmaksi. Uunissa pidin näitä ainakin 25-30min. kun eivät meinanneet kypsyä, lämpöä piti alentaa puolessa välissä,  kun alkoivat tummumaan pinnalta. Rommikostutukset jätin pois, kun tortut meinasivat lähteä käsistä ;)  Maku oli todella hyvä, tätä ohjetta aion varmasti jatkossakin käyttää, kiitos Pulla-akalle ohjeesta :)


1 kommentti:

  1. Kiva, että ohjeen tortut maistuivat. Minunkin mielestäni (ainakin toistaiseksi) paras ohje :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)