perjantai 1. huhtikuuta 2016

Kinder-piirakka

Minä kanssa kun kaikki muutkin :-) eli kinder-piirakkaa tuli kokeiltua. Ohje oli helppo ja kovasti kehuttiin, että hyvää on. Ohjeesta tulee pellillinen ja paloja tulee reilusti. Leikkasin osan paloista kolmioiksi. Piirakka on niin tuhtia tavaraa että puolikaskin pala riittää ;) Jopa meidän nirso 8v. söi... oisko nimellä ollut vaikutusta?



KINDERPIIRAKKA (pelti)

6dl sokeria
5dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
4tl leivinjauhetta
6rkl kaakaojauhetta
3dl kiehuvaa vettä
300g sulatettua margariinia
4 kananmunaa

Sekoita kuivat aineet keskenään
Kiehauta vesi ja margariini, sekoita puuhaarukalla jauhoseoksen joukkoon
Lisää munat yksitellen puukauhalla sekoittaen

Paista 200 ºC n. 30-35min.
Jäähdytä

Voikreemi:
150g voita
5dl tomusokeria
4tl vaniljasokeria

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi, lisää joukkoon vaniljasokeri. Vatkaa vielä hetki.
(voi kannattaa ottaa hyvissä ajoin huoneenlämpöön)

Levitä notkea kreemi jäähdytetyn pohjan päälle ja laita suklaan sulatuksen ajaksi pakastimeen niin suklaa ja kreemi ei sekoitu

Kuorrutus:
250-300g maitosuklaata sulatettuna

Levitä kovetetun kreemin päälle

Tee suklaan levitys osissa. Kaada suklaasta pieni määrä kerrallaan ja levitä se. Jos kaadat suklaan kerrallaan kovetetun kreemin päälle, jämähtää se helposti paksuksi kerrokseksi.

Koristelu:
Valkosuklaaraidat / nompparelli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)